Teremőr: macska
Időben utolsó oldal Az időben ezt követő oldal
Sajnos nem tudjuk ki vagy, így csak akkor írhatsz a fórumba, ha azonosítod magad.
Az időben ezt megelőző oldal Időben első oldal

Mayan2000-08-16-10:56:54#367
Des: en is utalom otthagyni, normalon ilyen nem is fordult elo, de itt kb 3-5 perc volt, amig egyet leszedtem. Ice arrow nekem is viszonylag jol sebezte, de a mana eleg hamar elfogyott, italt meg nem akartam erre pazarolni. A legtobbet azert leszedtem, csak ugy ejfel korul rauntam, es ott mar csak azt szedtem le, ami nagyon utban volt (valkur nem jott tovabb).
AdminisztrátorDes2000-08-16-09:59:58#366
Mayan: én úgy emlékszem, sima fagyis vesszővel, meg normállal, amikor kifigyott a mana, elég hamar kivégeztem őket. Persze ott is lehet hagyni, de én szeretem akkurátusan kitakarítani a pályát. Irtózom a gondolattól is, hogy a mauzóleumban, egy sötét sarokban ott marad egy szétrúgatlan hordó, benne egy set cuccal :) Azt a koronát, amit most a 30-as eu-s karival hordok, egy szerencsétlen trapped soul adta. 57-es, 38 az élethez asszem, és még két sesist 20% körüli :)

Kereskedőházról beszéljünk a kalmárok utcájában :)
Galadriel2000-08-16-08:48:41#365
Mayan!

Én Tersius tanácsát követve, otthagytam azokat a vackokat. A kellemetlen az volt, amikor a Valkyr-om ottfelejtette magát mellettük, én meg már máshol jártam.
Mayan2000-08-16-08:35:03#364
Tegnapi jatek folyaman negy, azaz 4 darab + barbar skilles fegyvert talaltam! Ezekkel egyutt nighton mar osszesen 6 ilyet talaltam (es csak barbarosat)! Ezekbol 3 db +2 skilles volt, kozuluk ketto rare, igen jo sebzessel es plusszokkal. Ennek mind nagyon orulnek, ha barbarral jatszanek, de most amazonnal nyomulok!

Mikor kezd mukodni az a kereskedohaz? :) Biztos van egy par barbar, aki nagyon orulne ezeknek. Bar mar csak egy van meg, azt nem volt szivem eladni.

Latom mar mukodik a rang adasa. Tetszi, bar lehet hogy jobb lenne, ha radiobuttonokkal lehetne beallitani, hogy eppen mi a rangom.

Nighton az Arcane Sanctuaryban a lightningos oszlopokat hogyan nyirtatok ki? En 4-es valkurrel es 5-os magic arrow-al kb 3-5 percig kellett hogy lojek egyet, mire meghalt. Egy ido utan rauntam, es otthagytam oket, ahol lehetett.
AdminisztrátorDes2000-08-14-22:45:48#363
Húúúúú... hát ha most is aszondod, hogy nem, akkor nem tudom, mit csináltam volna :)))
Brian2000-08-14-21:27:58#362
Oksi müxik :))
AdminisztrátorDes2000-08-14-14:25:38#361
Brian: tégy még egy próbát :)
Galadriel2000-08-14-13:36:34#360
fenét Brian, csak irigykedik (mármint a progi):-)
AdminisztrátorDes2000-08-14-13:25:58#359
Grrrrr...
Brian2000-08-14-12:41:31#358
Megpróbáltam.
A karakter adatainak hibás....
Pikkel rám tuti:)
Brian2000-08-14-12:38:18#357
Nem azé írtam:))))))))))
Csak vicc volt!
AdminisztrátorDes2000-08-14-12:28:36#356
Brian, most próbáld meg beírni az igen nagyon hihetetlenül sok amazon szintedet :)
AdminisztrátorDes2000-08-14-10:34:30#355
Ne add fel, Brian!!! :)))
Még nincs kész, de csináljuk, szólunk, ha már működik.
Brian2000-08-14-10:13:02#354
Kezdem feladni a reményt az anyakönyvi módosítással kapcsolatban. Nem megy :(
Egyszerűen nem veszi be a gyomra a Clvl 73-at :))
EU szerveren valóban van lag, de legalább kreálni lehet és az idő nagy részében jáccható.
Indítottam egy barbárt is kíváncsiságból.
Galadriel2000-08-14-09:21:45#353
Des, akkor ezek szerint nem csak én űllok gyeszorán a gamble-val. Folyamatosan próbálkozom, aztán meglátjuk :-)

Viszont továbbra sem vagyok kibékülva a night-on található cuccokkal. Duriel is mit dob el? Na mit? Egy rare baltát.... amazonnak direkt hasznos... Act3 elején sikerült egy tűrhető övet beszereznem se előtte, se utána semmi. Ismét rájöttem egyébként, hogy nekem nem jön be a dzsungel, hála az égnek már Lower Kurastban vagyok, onnan már elviselhetőbb. Az eldugott templomokban viszont azok a tűzet rádborító varázslók... szembetaláltam magam egy unique ilyen vacakkal, meg egy unique baltás csajjal a csapatukkal együtt, eltartott egy darabig a dolog.
Na befejeztem a nyafoást :-)
AdminisztrátorDes2000-08-13-22:35:06#352
Galadriel, nem úgy kezdődik az accountod neve, hogy Des? :))) Akkor tudnék tippeket, miért nem ad jó cuccot a gamble.
Elkezdtem strigulázni. Ha van nálam 63 ezer, ami egy amulethez kell, akkor nem kínál amuletet. Ha nincs, feltétlenül van jameilánál amulet. Kíváncsi vagyok, meddig bírja a sorozatot. Amikor elkezdett gyanús lenni, akkor kezdtem húzogatni, most 7-nél járok. Persze általában nincs nálam annyi, mert az új szerver módi az a laglaglaglaglaglaglag, és a régi lagossághoz képest most abszolút nem naplózza, amit csinálok, és lag=halál.

Lassan hajlok azoknak a véleményére, akik kezdettől fogva f betűs szóval illették a Blizzardot a szerver miatt. Ez szerintem a Blizzard nagy-nagy lebőgése. Mert lehet ugye sajnálni őket, hogy ugye nem könnyű egy ilyen szervert üzemeltetni, meg nehéz tesztelni, meg blablabla, viszont ha jól tudom, játékot írni se könnyű, és azért szeretjük(tük?) a Blizzardot, mert nagyon jól csinálták. Nagyon pontosan tudták, mi a jó kompromisszum, mi az, ami a legtöbb embernek kell. Erre most itt ez az istenverte szerver, ami tökéletesen és teljesen alkalmatlan arra, hogy ezt a nagyszerű játékot rajta nyomjuk. Ez egy oltári nagy lebőgés.

Nem tudom, akik hc-t játszanak, ott is úgy megy vajon, hogy hoppá, egy kis lag, és kampec a mondjuk 50-es hc karinak?????
Lehet, hogy csak én vagyok kis naiv, de a csökött eszemmel el tudok képzelni egy órajel kommunikációt a gépem és a szerver között, amit ha nem kap meg a szerver, tudja belőle, hogy nem is tudtam semmit csinálni. De ez úgy látszik még csak nekem jutott eszembe. Vagy csak én vagyok olyan kis naiv, hogy ha csinálnak egy ilyen szervert, akkor azt jól kellene csinálni, vagy inkább nem csinálni, és akkor nem tesznek lóvá pár millió embert.
Adtunk rá időt. 2 hónapja kint van a játék, és egy szemernyit se jutottunk közelebb a megoldáshoz, legalábbis ezt a lag=halál című dolgot én nem nevezném annak.

Ez persze az eu szerverre vonatkozik, amin makacsul szeretnénk játszani, abban bízva, hogy ha működik, akkor ez lesz a kevésbé lagos. De úgy látszik, már sose fog működni.
AdminisztrátorTersius2000-08-13-20:31:47#351
Lehet. _Sokat_ kell gamblezni, hogy jo cuccot adjon :) Es nem a dragakat, hanem a kis olcso dolgokat. Tenyleg lehet jo dolgokat venni :) (mondjuk egyszer egy haveromnak akartam demonstralni, hogy igenis lehet mas targyat venni, nem csak keket, neki eddig csak az sikerult, elkoltottem az o karijank 240 000 penzet (az osszeset), es 15 targybol egyse volt nemkek.

Erre hazajottem, es az elso club amit vettem a sajat karimmal, az egy unique darab volt :)
Galadriel2000-08-13-19:03:36#350
Tersius köszi, pénz van, próbálkozom is, de még _egyetlen egyszer sem_ sikerült tisztességes tárgyat gambleznom... lehet, hoyg rossz sorozatot fogtam ki?
AdminisztrátorTersius2000-08-13-17:46:37#349
Galadriel: Gamblezzal, ha van penzed! En mar ket igen kellemes csizmat vettem, talalni viszont en sem talaltam soha jot.
Galadriel2000-08-13-16:29:30#348
Sssziasztok!

Kb negyed óra,4 halál (ebbol egy a saját hülyeségem volt) meg 5 tp elhasználása után csak legyaktam Durielt night-on, nekem már o a mumusom valszeg, pedig most nem is volt swap aurája :-)

Viszont rém bosszantó, hogy nem találok egy jó lábbelit, Act3 night-on és egy normális cuccot nem találtam még...
AdminisztrátorTersius2000-08-13-02:14:58#347
Szergo: Haaat, szerintem a visszatoltes mindenhol csit, szal eleg rossz megoldas :)

Amugy egyetertek Snyderrel, nekrokkal kapcsoaltban tobb infot kapsz a Nekro teremben, kereskedessel kapcsolatban pedig Kalmarok Utcaja :)

Amugy ha beleteszel kovet egy cuccba, azt mar ne mlehet kivanni.
WhaVe2000-08-13-02:05:57#346
Jo, a falabat elhasznalod szinte azonnal, de eleg fura amikor 4 embernek 1 jatekban ugyanojan rare armorja van... es gusztustalan.
Szergo2000-08-13-02:01:13#345
Wahave ez csak egy fajta megoldása az ügynek nekem mindegy!
És szerintem a legtöbben belemennének!
Mert ezt hivatalosanh nem számítják cheatnek!
Így kaptam meg azt a falabát is ami átvisz a tehenes pályára!
WhaVe2000-08-13-00:22:23#344
Namost Szergo az "utana loadgamelnel" az dupeolas ami csitnek szamit...nem hinnem hogy belemenne akarki.
Szergo2000-08-12-22:09:14#343
Jaaa míg el nem felejtem nem tudjátok, ha egy tárgyba beleteszek egy ékkövet azt késobb ki lehet szedni?
Szergo2000-08-12-22:04:33#342
Kérdem újra nincs valami jó zúzó vagy varázs/nekromancernek/ fegyvered amit különlegesnek tartasz?
Szergo2000-08-12-22:02:31#341
Nem is az volt a lényeg Snyder, hanem az,hogy nem találtál-e már véletlen olyan fegyvert amit szívesen továbbadnál mert te nem tudod használni vagy utána loadgamelnél és nem lenne hiánya. Mert ugye még egy amazon is talál zúzókalapácsot nem de?
Kérdésedre azért ide jöttem mert láttam,hogy fegyvert hirdettél és m,egtetszett a dolog
Snyder2000-08-12-21:57:21#340
Ter: nem tom hogy az a +200% damage hogy van, de ha ugy ahogy mondod, akkor egy huszas szintu valkurrel elmehecc akar barbarok ellen is duelezni :))))) gondolj bele, akkorra kb. 400% damage bonusza lesz, az egy jobb ij eseten 1000-1500 is lehet! Na, ennek utana kell jarni :)

Szergo: A az erzesem, hogy egy kicsit eltevedtel :) Szerintem a Nekromanta Rejtekben sokkal hozzaertobb emberek velemenyet kerhetned ki, ugyanis az amazonok tobbsege meg eleteben nem hasznalt Teeth-et vagy 2. szintu Iron Golem-et :))
AdminisztrátorTersius2000-08-12-21:02:09#339
Snyder: Bezony, telleg vannak extra tulajdonsagai a valkiromnak :)

Ugyan nem irja ki, vagy ilyesmi, de neha kemenyen fagyaszt, vagy mérgez, meg gondolom a tobbit is, de ez a ketto a leg latvanyosabb :)

Namost szerintetek a valkir hogy van? Azt irja, hogy +200% damage. Nalam legalabbis most. Ez az en sebzesemnek lenne a 200%-a?? Mert mostanaban nagyon ugy tunik :)
Az tuti, hogy joval nagyobbat sebez mint en, hogy a franc essen bele :))

Agatha: Nem tudom, nekem van ket perfect skullos koronam, vegulis nem rossz, nekem tetszik, de nem tudom, hogy milyen lenne, ha ijba raktam volna : )(Majd azt is kipprobalom, mar van egy perfekt skullom, meg asszem egy normal, meg a perfekt zafir is megvan mar :)
Szergo2000-08-12-20:27:24#338
Én nekem csonti seregem van mely áll 6 sima csonti 9 mage csonti egy 2. szintu iron golem nekem ezen kívül egy sárga nevu macem van ami nem igényel dexterityt és 32 to 42 a damage és még egy csomó extra .
ha tudsz kb ilyen adotságú fegyvert akkor érdekelne de jobb legyen inkább!
és mint látod csak ha kell akkor harcolok a közelben, töbnyire egy teeth-eket lövöldözöm hátulról és egy bone armor védelmez!
ezért nem igényeletm dexterityt,többnyire m,indent az életre manára és strengh-re fordítottam.
Snyder2000-08-12-20:17:37#337
Szergo: Hat ilyen alacsony dexterity-t igenylo targyat az elso 2 act-ben normalon lehet talalni jol, utana minden jo fegyverhez kell a magas dex. Ha jol sejtem, akkor te nem nagyon adtal a dexterity-re pontokat, pedig azt erdemes minden harcos kasztnak magasan tartani, hogy el tudja talalni a szornyeket. Az igazan jol sebzo kardokhoz es ijakhoz pedig nelkulozhetetlen...
Szergo2000-08-12-20:01:32#336
Synder egyébként minden iolyan ritka játékbeli tárgy érdekel ami nem igényel 30 dexteritynél többet.
Szergo2000-08-12-19:59:19#335
Bocs Synder,hogy nem válaszoltam kérdésedre de elutaztam,és nem láttam. Extra alatt azt
értem,hogy ne igényeljen dexteritit, közelharci fegyver legyen,nagy legyen a damage és legyen egy pár varázstulajdonság /pl:resitence,plusz valmilyen tulajdonsághoz/
Snyder2000-08-12-16:45:40#334
Agatha: en kiprobaltam mindkettoben, es azt kell hogy mondjam, hogy sisakban nincs tul sok ertelme. a replenish life nagyon lassan tortenik, kabe 3 masodpercenkent 2 eletero, mig ugyanez ijban 20-30% (!), hiszen 3 masodperc alatt egy csomot tudsz loni. A skullos sisak manaregeneracioja csak akkor jo, ha nagyon sok manad van (ezert szeretik a necrok es a sorcik) de amazonnak jobban megeri a life stealing, mert ugyis csak akkor kell, ha losz az ijaddal pl. ice arrow-t. Szerintem mindenkeppen ijba rakd, es ha mas nem ad melle cold damage-t, akkor egy zafir legyen a harmadik ko.

Ter: 8. szinten mar eleg jo a valkur, nem? es neha csak ugy kap kulonfele + kepessegeket (cold, fire, poison, sot neha meg az is megesik, hogy akit megut az elszalad :), sot, eleg gyakran csinal critical hit-et is! Act3 elejen nighton minden ellenfelet 1-4 utessel elintez, es csomo ideig el...
Agatha2000-08-12-13:56:40#333
Kösz a tanácsot. Tényleg bejött. Lecseréltem a plate mail-emet egy gothic plate-re és az eredmény az, hogy dupla annyi ideig tudok futni megállás nélkül. Az előző páncéllal 18 másodpercig tudott folyamatosan futni, amíg az új plate-el 40 mp-re nőtt.

Egy másik dologban is szeretném a véleményeteket kérni. Van két skull gem-em és nem tudom, hogy a sapkámba tegyem, ami meggyorsítja az élet és a mana regenerálódását, vagy az íjamba ami lopkodja ezeket. Nem használok multiple shot-ot, ezért nem tudom, hogy megérné e, ha az íjba tenném.
AdminisztrátorTersius2000-08-12-01:23:47#332
Hat most momentan foggalmam sincs hany pont van rajta :) Asszem 8 talan :) (lvl 44)
Snyder2000-08-11-23:51:13#331
Tersius: koszi! Amugy normalon teljesen ugyanugy szenvedtem Izuallal mint ahogy azt elmeselted :) de az a 2 skill pont telleg nagyon jol jon, es annyira nem is nehez... Bezzeg a Hephasto, az mar nem semmi. Es mit a jutalom? 4 gem :))

Tenyleg, neked hany pont van a valkuron?
AdminisztrátorTersius2000-08-11-20:16:39#330
Brian : Az a 23 loves nem hangzik olyan nagyon rosszul :))

De nincs epp emiatt vele tul nagy szivas, mint a Paladinoknak a Zeal, hogy megall szepen lovoldozni, aztan tok midnegy hogy eppen odaert melled valami nagyon eros szornyike, te meg lelovoldozod azt a maradek husz vesszodet valaki egesz masra? Mi alapjan megy a loves? A legkozelebbit lovi, vagy a leggyengebbet, vagy akire celzol, vagy hogy?

Snyder: Gratula a Ladyseghez, meg az ijadhoz is (Amugy nemtom, nekem a Dame jobban tetszett, mint most a Lady), ijadrol meg annyit, hogyha nem en lennek az, aki kimoderalja a tobbiek szidalmazojat, akkor aszondanam, hogy annnnnnnnya'd, de igy nem mondom :)

Huuu, Izualt ne is monddd :) Az se volt semmi :) Mondjuk az egyszer sem utott meg, vagy fagyasztott le, vagy ilyesmi, de jo fel ora kergetozes volt annal is :) Egyszeruen nem akart megpusztulni, en meg folyamatosan futottam elole ugyebar, csak a palya fele meg tele volt szornyekkel, en meg arra futottam! Szornyu az az Izual, bar szerencse, hogy legalabb ad ket skill pontot :) (Igazan meghitelezhette volna amugy a ket skillt Tyrael, sokkal hamarabb megszabaditottam volna szenvesdeseitol azt a fallen angelt (Nem Brian, ez most nem duelre hivas :)), es mindenkinek jobb lett volna :)
Snyder2000-08-11-18:36:10#329
Sziasztok!

Vegre Lady lettem! :) Mennyivel jobban hangzik mint a Dame :) A Chaos Sanctuary eszmeletlen durva volt egyedul, valkur nelkul oda ongyilkossag menni... persze hozzatartozik, hogy a cold resistem -5%, tehat csak a kek kezu magusoktol kellett felnem, de azok 1 lovessel levittek 30 hp-ra... Diablo maga egy remalom volt. A tuzvarazslatait alig hasznalta, szinte csak a villamot. Az pedig fel kepernyovel arrebbrol is 400-at sebzett!!! Megallni egyszeruen nem lehet! Elso alkalommal 16 sima rejuvaval lementem, es 2 perc alatt levittem a negyed eleterejet, de utana mehettem fel... A ladamban ott viritott 16 full rejuva... na ezzel mar csak kinyirom... hat nem, ujjabb 2 perc mulva mehettem fel, es meg volt az eleterejebol 1/3... ekkorra mar csak Jamellatol tudtam szerezni piat, de azokat mar harmasaval kellett innom... osszesen 4et fordultam, mire megoltem. Es erre mit adott? Egy pike-ot. Nofene mondom, majd a cow king ad vmi jot. Lemegyek, hat nem egy sarokba tesz ki? fel ora korozes-valkur-loves utan az elso 200 tehen meghalt. azutan alig talaltam a palyan, csak a cow king mellett voltak meg ugy 30-an. Na ot is megolom, nezem mit dobott el? hat persze, hogy EGY KASZAT!!! :)))
tehat cuccal nem lettem gazdagabb :(

Ter: most 7. szintu valkurom van (clvl 45. vagyok), Hephastonal 6-os volt, es ugy 4-6 utest bir ki, de ha kozben ice arrow-t hasznalsz akkor ez egesz sok ido, es nem is mindig talalja el! Izualnak sokkal tobb hp-ja volt, de o meg kevesbe talalta el, ott eleg volt 3 valkur. A foellensegek ellen semmit sem er, idonyeresre jo, pl. ha tp-t akarsz nyitni. Minden mas ellenfel ellen muxik - legalabbis nightmare-n meg igen...

Brian: koszi! lehet, hogy a kovetkezo amazonom nem multishotra megy majd :) bar a strafe manafogyasztasa egy picit sok, de legalabb nem no...

Whave: emelexel a wormskullra amit adtam? na, megtalaltam 34-es ac-val is :) tenyleg vannak apro szorasok...

Vegul en is a Gothic bow mellett dontottem. Az Imbue vegeredmenye: 30-138 sebzes, +277 to AR, 1-32 lightning damage :)))) mar csak egy +2 to amazon skills es egy very fast attack speed kellett volna melle, es ez lenne eletem ija :)
AdminisztrátorDes2000-08-11-09:41:06#328
Whave: az hagyján, sajnos nem jegyeztem föl, de nekem úgy tűnt, hogy a Horadric Staff-nak néha eggyel több, néha eggyel kevesebb tulajdonsága van.

Ter: hát a fene tudja, lehet, hogy csak 5 másodperccel hamarabb kapja vissza az adást a szörny? Persze, ha jól belegondolok, ennyi előny kell szegényeknek, mert olyan gyöngécskék.
Ja, persze, lementem, hogy jól beolvasok neki, odaálltam elé, és meg akartam kérdezni tőle, nem látta-e, merre fekszem? De úgy látszik, rossz passzban fogtam ki, mert irtózatosan begurult tőle, és egy ütéssel levert. Utána pedig már nem mertem közeledni hozzá... Furcsa, és érthetetlen hozzáállása miatt, meg különben is, a miheztartás végett, távolról jól lenyilaztam. Úgyhogy a beolvasás elnapolva.

Más. Tegnap Iga megmutatta a páncélját. Jaj... :))) valami hétszáz akárhányas, iszonyúan néz ki, és persze junik :) Van motiváció a fejlődéshez, mert ugyan nem volt időm megnézni tüzetesen, de azt fölvenni nem lehet semmi mutatvány :)
Brian2000-08-11-09:30:46#327
Na akkor a strafe. Jó is meg nem is.
Az előnye, hogy több ellenfelet lőhetsdz, célzás nem kell, jó nagyot sebez - asszem az enyém most 23 ellenfelet képes meglőni egy vesszővel és +55% damage (amit az íj alapsebzéséből számol ki!!). Egy ellenfélbe is mehet több vessző!
A hátránya is ebből következik. Össze-vissza lődözöl néha és még véletlenül se arra amerre a legtöbbet akarod. Ami pedig a fő gong, hogy közben mozgás az 0. Nem tudsz elszaladni és ez pl a teleportálos főelleneknél kellemetlen lehet kicsit :)
A páncélom már elég régen egy 503-as mage plate amihez 55 str kell. Igaz van 160 asszem, de a jobb íjakhoz kell is a sok erő. A Staminából ha futok egyfolytában, akkor se hiányzik az egyharmadánál több soha.
A Ghotic Bow-k a legjobbak azt kell hogy mondjam. Sose imbuztam íjat, de a rare-k közül amiket találtam a legjobbak azok voltak. Van 1-2 jó számszeríj is.
Gamble nagyon fontos!!
Ne adja fel senki ha eleinte nincs semmi jó. Én már rengeteg junik és rare cuccot gambléztam, csak ugye kell hozzá a lé rendesen. De a javításra úgyse költ egy ügyes amazon sokat :))

Baroness Remiel_FA Clvl 71

WhaVe2000-08-11-00:42:21#326
Ize modosito alatt a statok veletlenszeru kisorsolasat ertem :) Dio1-ben is volt mar 1-es meg 3-as AC-s thinkingcapem is :)
WhaVe2000-08-11-00:40:58#325
Ezek szerint az unique itemek ismet kaptak modositot...en frostburnom 44 ac :)
AdminisztrátorTersius2000-08-11-00:35:27#324
Snyder: Koszi!

Hephasto ellen melyik szinten, hanyas szintu ilyen Valkir elegendo???

Snyder2000-08-10-23:46:28#323
Ter: na akkor leirom a pancelokat staminafogyasztas szerint:

light pancelok: minden borpancel
kozepes pancelok: ring, chain, splint mail, vmint light, gothic plate, es az ancient armor is!!!
nehez: scale mail, field plate, plate mail, full plate mail

(a field plate lehet hogy kozepes, abban nem vagyok biztos) Na ezert nem volt meg rajtam soha heavy pancel. nagyon sokat szamit. most is egy russet armor (az a splint mail alaku, csak 3x annyi ac :) van rajtam...

Azert kerdeztem az imbue-t, mert az ok, hogy egy gothic bow max sebzese nagyobb, de a min. sebzese joval kisebb. Kiprobaltam azt a gothic bow-t amit leirtam lejjebb, es a min sebzesem a felere csokkent vele... igaz a max is nott vagy 30-al :)

Hephasto legjobb ellenszere a valkur, 5-6 valkurrel el lehet intezni, eleg ideig tartjak fel...

Ja, es gamble-ztam magamnak egy Frostburn kesztyut (+40% mana, 1-6 cold damage, 42 AC), ami szerintem amazonnak is nagyon jo! Egyreszt a cold damage miatt megsporolsz magadnak egy socketet az ijadban (ha olyat hasznalsz), amibe aztan rakhacc akar megegy skullt, masreszt - jo esetben - a skilljeid nem fogyasztjak majd, hanem toltik a manadat (felteve, ha van legalabb 7% mana steal). Pl. a 3. szintu Ice Arrow nekem talalatonkent 2-3 manat adott :) egy jol helyezett multishot pedig egyenesen ontotta :)
AdminisztrátorTersius2000-08-10-23:07:48#322
Hat, nekem mar normalon is meghalt allandoan minden berencem :))

Lehet, hogy nem vigyaztam rajuk elegge? :))

Mit imbuezz??? Szerintem egy ijat megkockaztatni nem biztos, hogy jo otlet! Hiaba sebezne mondjuk 50et, lenne ilyen meg olyan sebzese, azt is lecserelned a socketedre, a mana steal miatt... (legalabbis szerintem)
Pancel lehet jo, bar abbol is vegulis hogy pont tuzet adjon, arra vajmi kis esely van :)))

Szerintem csinaltass magadnak egy szep kesztyut!
Mayan2000-08-10-23:03:09#321
Hoppa, mar -34 uzenet van itt! Talan az okozhatja, he nem varom meg, amig teljesen letoltodik az oldal, hanem elobb back-et nyomok. Most legalabbis ezt tettem.
Mayan2000-08-10-22:52:14#320
Hall of the Dead utan jarok, Far Oasis WP-nal, es kenytelen voltam visszacserelni a jo kis rare ijamat a gemes long war bow-ra. Nem a Cold miatt, bar az is jol jon, hanem a mana steal miatt. Ugyanis a sewersban annyian jottek ram, hogy ha nem sima nyillal lottem oket, akkor pillanatok alatt elfogyott a manam. Igy ugyan joval kisebb a sebzesem, de mar gond nelkul lehet multizni, vagy eppen ice arrowozni, ha ugy hozza a sors. Nem is kell mar sok a 32. szintig! :)

Viszont nagyon nem tudom, mit imbue-zak. Jo lenne egy jo ij (amit normalon csinaltam, azt nagyon sokaig hasznaltam), viszont oriasi szuksegem lenne egy jo armorra. Meg mindig a Durieltol kapott Ice Blinket hordom, amit mar nagyon kinottem, raadasul cold resist helyett sokkal inkabb fire kellene. Lightning az van dogivel, ha egy ilyen cuccot leveszek, meg akkor is maxon van! :) De se igazan jo ijat, se pancelt nem talaltam meg, amit lehetett volna imbue-zni.

Ter: berencekrol mar leszoktam, de normalon meg eleg jol jottek, legalabbis act1,3-ban.

Shake: na majd hetvegen adok par tanacsot! :)
WhaVe2000-08-10-22:17:09#319
Ancientet meg sosem lattam :)
AdminisztrátorTersius2000-08-10-21:56:57#318
Huhhh, az eleg gaz Des... De azert utana ugye lementel, es jol megmondtad neki a velemenyedet?

amugy szerintem abban a 3 percben, amiko sekep, sehang, o se nagyon tudott rolad, szoval nem is tudott lecsapni, csak akkor tuntel fel neki, amikor megjavult a konnekt :)

WhaVe, az oke, hogy s serpentskin armor sokkal kevesbe lopja az eletet, de egy Ancient armor is?? Az is alig viszi lefele?? Mert Snyder valami ilyesmit mondott asszem.
Időben utolsó oldal Az időben ezt követő oldalJelenjen meg egy oldalon egyszerreAz időben ezt megelőző oldal Időben első oldal