Teremőr: macska
Időben utolsó oldal Az időben ezt követő oldal
Sajnos nem tudjuk ki vagy, így csak akkor írhatsz a fórumba, ha azonosítod magad.
Az időben ezt megelőző oldal Időben első oldal

Mayan2000-08-23-12:40:06#396
Hat nem tudom, en nighton vegig a socketed long war bow-t hasznaltam. Persze nehany ellenfelnel (nemelyik council member, Hephasto, teleportalos gyogyitos minion (asszem Cantor es a hasonloak)) lecsereltem a long siege bow-ra, amivel ugy 130 korul sebzek, de egyebkent nagyon hianyzik a mana steal. De most mar van egy socketetd rune bow-m, egy perfekt zafir es egy perfekt skull, ugyhogy lassan kesz az uj ijam! Csak az a kar, hogy elvileg ma Lady leszek, hell-hez meg nem tudom, van-e kedvem.
Galadriel2000-08-23-12:32:40#395
Azért kipróbálnám azt a socketedet is :-) Jó ez a superior gothic bow, de az a 13 - 50-ig sebzése lehetne nagyobb...

Kóvályogtam az Arcane Sanctuaryban és a Bestiaryban találtam egy érdekeset. A bogárfiatalokért (Sand Maggot Young) meg a tojűsokért nem ír XP-t. Illetve 0-át ír. Létezik ez? Tapasztalatom szerint kap az ember értük is XP-t. A másik eset persze, hyog én értettem félre valamit.
AdminisztrátorDes2000-08-23-12:20:50#394
Szerintem ha superior gothic bow-t imbue-ztál, akkor már nem nagyon lesz érdekes a socketed íj :)))
Sajnos a kövek hatása nem arányos az íjjal, amibe teszed, és az a pár százalék mana meg fagyasztás eléggé elértéktelenedik mondjuk az íj iszonyatos sebzése mellett. A kövezett íj szerintem kezdő karinak jó elsősorban.
Galadriel2000-08-23-08:51:12#393
Sziasztok!

Des, 2-es Valkyr tényleg nem sokáig bírja, az enyém 8-as éppen és rengeteget bír, 906-os lifeal rohangál, az enyém valami 252.

Találtam egy superior gothic bowt, elvittem imbueztatni, egészen kellemes dolog sikeredett belőle, a minimum sebzésem nagyon kicsi volt eddig, most a duplája lett és +1 to all amazon skills, 1- lightining damage, cold resist, meg még néhány dolgot rakott hozzá.
Nagyon lassan gyűlnek a ékköveim, még nem nagyon van belátható távolságban az a 2 perfect skullos, zafíros íj..:-(
AdminisztrátorDes2000-08-22-15:31:34#392
Hát, úgy tűnik, nem beszélt hülyeséget, (ez megjelenik vajon? :) aki azt mondta, a valkür/strafe jó párosítás :)

A 2 koponyás, egy zafíros íj multi arrow-zása után ez a második jó taktika, erősen úgy tűnik. A strafe szerintem önveszélyes a valkür nélkül, azzal viszont... :)))

Hihetetlenül jól kiegészítik egymást. A valkür nélkül meglepnének közben, viszont a valkür is hamar elpusztul, ha nem kap erős támogatást. És bizony úgy tűnik, hogy ha már 4-5-ös szintű mindkettő, akkor együtt az maga a pusztulat. Lehet egyedül is nyomulni, egyáltalán nem kilátástalan az xp szerzés, mint egyébként. Ja, egyébként azt is megfigyeltem, hogy ha melee ütőtávba jön egy szörny, akkor úgy veszi, mintha csak az lenne ott, ez főleg az ellen szól, hgy valkür nélkül @#*!!ékoljam rá a manát.

Most úgy csinálom, hogy amikor látom, hogy fogy a valkür élete, rögtön átváltok rá, hogy még véletlenül se használjak manát másra. Aztán meg se várom, hogy meghaljon, időben megújítom, és hadd szóljon a strafe :)

Csak az arcane snactuary, az ne lenne. Ott tragédia, amit a valkür művel. Ő ki tud engem kerülni, én őt nem, életveszélyes, alig lehet vele haladni.

Érdekes viszont, hogy 35-ös szint alatt nem enged 5-ösnél nagyobb valkürt, és ilyenkor figyelembe veszi a cuccok által adott szintet is. Viszont ha leveszem a cuccot, akkor rányomhatok, és ha visszaveszem, akkor már engedi fölé. Bocs, ha mindenki tudta rajtam kívül :)

Tegnap egyébként elkezdtem egy hc karit is :) Még él...
AdminisztrátorCorvus2000-08-21-19:37:32#391
Sopi: Nekem kell kuldeni a kepeket, de egy picit varj, mert eppen most van otvenvalahany kep feldolgozas alatt. Ha azok is felkerulnek (remelem a heten meglesz), akkor mar lehet, hogy nem is akarsz kuldeni. :)))
AdminisztrátorTersius2000-08-21-19:01:20#390
Snyder: Szerintem lehet.

Az a 14es valkir azert mar nem lehet semmi :)) Nyugi, Duriellel sokkal tobbet fogsz szenvedni :) Andariel nem ellenfel, engem egy kis vacak villam auras junik jobban megizzaszt, mint az :)
Snyder2000-08-21-17:38:44#389
Hello amazonok!

Na megprobaltam hell-en Andarielt egyedul, de halisten nem volt nehez, sot! Nagyon keszultem ra pedig, felturboztam a valkurt 14. szinture, de nem igazan szamitott, igy is max 2 uteset birta ki :) De mivel Andarielnek hellen sincs sok HP-ja, ezert ugy 6-7 valkur eleg volt. Kivancsi vagyok Duriel-lel mennyit fogok majd bajlodni :)

Ter ill. Des: szerintetek lehet godly full plate mail-t TALALNI a diablo I-ben?
AdminisztrátorTersius2000-08-20-23:04:05#388
Sopi: Amit mondasz, az nem csalas termeszetesen, hanem egy teljesen ismert dolog (Mondjuk volt olyan ujsag, ami a Cheat rovatba hozta le, de az az ujsag buta :), az az egy gond vele, hogy attol, mert new gameval visszaszedted a cuccaidat, a foszorny meg nem hal meg :)))

Nameg az a legnagyobb kihivas, amikor meghalsz, es tok puceran visszacsampazol, hogy osszeszedd mindenedet :)
sopi2000-08-20-11:49:16#387
Sopi
A karakterem neve Could heart.
A másik karim /Léda/ egy telepités és hardver csere után
sajnos a multé lett. Valahol olvastam hogy valaki sokat szenvedett egy
főszörnynél többszöri elhalálozás , s kifogyott a maniból.Ime egy kis
segitség ha meghaltál valahol lépjél ki a játékból, majd inditsd ujra a karid
holteste valahol a megjelenik a kiindulási képernyön az összes tárgyaddal együtt
általában azon a részen ahol a teleport szokott lenni.
Remélem ez még nem csalás !!!
Des :
Kinek kell elküldenem az uniq/ rare tárgyak képeit.
AdminisztrátorTersius2000-08-19-23:55:30#386
Szerintem a +skillek meg a zattributumok kulon szamitanak. Nekem valahogy ugy remlik, hgy egy rare cuccon talan 6 tulajdonsag lehet, aztan ezen kivul meg 3 skilladas. (ha megnezed, egy normal scepter is adhat skillt)
Berry2000-08-19-23:49:57#385
Nem is egyedul jacottam :))
De ket ember is keves swap miatt, legalabb 4 kell szerintem, bar akkor megjobban swapol grrr :))))
Mayan2000-08-19-23:35:17#384
Normalon szerintem vegig lehet menni HC-val (mondjuk nalam nincs swap, dio miatt bovitettem 128MB-ra :))) ). Tenyleg jo lenne egy osszeszokott banda, de ennek sajnos eleg kicsi a valoszinusege.

Mas. Szerintetek hany +attributum lehet egy rare targyon? En ugy gondoltam, hogy 4-5, esetleg 6, aztan ma ezt talaltam:

Dire Star
Divine Scepter

Required Strength: 103
R. Level: 30

One hand damage: 16-39
+2 to paladin levels
Poison resist: 21%
Adds 4-7 cold damage
+11 to attack rating
+5 maximum damage
+11 strength
150% damage to undead
+2 to holy shoch
+2 to zeal
+2 to vigor

Na most abszolut nem erdekel, hogy legit vagy sem, de en ezt a cuccot nem fogom eladni, hanem atadom a paladinomnak! :)))
AdminisztrátorDes2000-08-19-10:21:42#383
Én egy lehetőséget tudok elképzelni az ilyenek kiszűrésére: kell egy összeszokott banda, akik MINDIG együtt nyomulnak, mégpedig úgy, hogy folyamatosan mindenki egy képernyőn van. És elsősorban arra kell ügyelni, hogy kinek fogy az élete, és rohanni segíteni. Így valamelyest ki lehet szűrni a lagswap hatását.
Én nem is tudom, hogy lehet egyedül hc-t játszani.
Berry2000-08-19-03:16:11#382
Dehogynem ugy az igazi, az en 2. szintu HC Nekrom is neki ment Blood Ravennek mana meg healing nelkul. :)))
Mostmar ujra 1 szintu a kicsike :)))
AdminisztrátorTersius2000-08-19-02:31:49#381
HC Amazont sosem szabad feladni :))

De amugy ha megnezed, akkor a HCnak az a titka, hogy nem szabad lemenni a fonokokhoz :) Nezd meg a laddert, a HCk kozott olyanok vannak, hogy mondjuk 60. szintu, de meg csak nighton nyirta ki Diot, a sima ladderbe meg mondjuk 45tol baronok rohangasznak... Szoval nem ugy van az, hogy csak ugy odamesz :)
Mayan2000-08-19-01:01:30#380
Most adtam fel a remenyt, hogy egyszer majd inditsak egy HC amazont. :( Legalabbis singlet biztos nem. Duriel nighton ugy nyomott le, hogy rossz volt nezni. 35-os szinten mentem hozza, 5-os valkurrel (max 2 masodpercig birta), es az eredmeny kb 20 halal. :( Folyton fagyott voltam, alig tudtam loni, o viszont iszonyuakat sebzett rajtam. Probaltam felrohangalni a varosba, de nem mindig jott ossze. Szoval most kisse csalodott vagyok, nighton eddig osszesen egyszar haltam meg sajat benasagom miatt, de itt szinte semmit nem tudtam csinalni. Hellbe szerintem mar nem kezdek bele.

Egyebkent vegul egy gothic plate-et imbue-ztam. Nem lett rossz, eleg nagy defense, 29% fire resist, 15% poison resist, meg meg egy-ket aprosag.
Snyder2000-08-18-21:05:30#379
Ter: ok, koszi!
AdminisztrátorTersius2000-08-18-20:27:24#378
Snyder: Hat az ugy megy, hogy kiixeled a csekkkboxot, raklattyintasz a Mehet gombra, es akkor jol megkapod a kovetkezo rangot. Egyszer igy csinalsz, akkor Dame leszel, ha megegyszer, akkor mar Lady, na akkor allj meg, es vard meg, hogy Baroness legyel, es majd akkor csinald meg ezt megegyszer :) Ez is kobevesett adat, nem azert van, hogy csak ugy ideoda valtogassa az ember :)
Snyder2000-08-18-18:26:33#377
Hi all!

Ujra itthon vagyok, es megleptem a buvos 50. szintet... A teljes hell/act1 kb. masfel szintlepesre eleg (igaz hogy joval magasabb szintuek ott a szornyek mint en...)! Igy az eletbe nem leszek 99. szintu :))

Ter: hogy mukodik ez a rang adasa? Csak neztem azt a checkbox-ot es nem mertem beixelni, hatha vmit elkavar :) Meg lehetne ugy csinalni, hogy mi valasszuk ki a rangot?
AdminisztrátorTersius2000-08-17-22:28:09#376
Udv ujra koztunk, Tankcsapda. En mindig olyan targyat talaltam a Cow Kingnel, amiert jo sokat fizetett Charsi, szoval en szerettem :) (az en karakteremnek is hasznalhato cucc meg asszem nem volt, de maga targy tenyleg igen komoly)

Hmm. Amugy elnezesedet kerem, ha nem felreertettem volna korabbi hozzaszolasaidat, ha nem ugy szantad oket, ahogy en olvasatomban megjelent, akkor bocsanatot kerek :)
Tankcsapda2000-08-17-15:46:41#375
Na, hosszas kényszer pihenő után Visszatértem!!!!!!!
Itt vagyok, énekelek... Ja, most ez már nem a Sziget..
Szóval, mi újság Diabló téren?
Képzeljétek, már Nightmare fokin nyomom az ipart! Megtennétek azt, hogy megosztjátok velem a tehenes pálya tapasztalatait velem? Én már kb. 8-szor csináltam meg, de a királyuk pikkelhet rám, mivel egy deka normálisnak nevezhető cuccot sem adott, hiába adtam neki ingyen akupunkturás kezelést...
Na, szóval mindenki mondja el, hogy miket talált a Cow King-nél!
Mostanra ennyit!
Tankcsapda

Ps.: Ter! Én nem haragszom a régi megmozdulásodért, csak nem értettem... Ha, gondolod, majd megmagyarázhatom e-mailben, hogy miért és minek mondtam...
AdminisztrátorDes2000-08-17-12:43:27#374
Brian: biztos szerepel a user nevedben az, hogy brian, és a szűrő csinálja :-))))))))))))))

Najó, komolyan, ezt kezdem nem érteni. Vagy rád pikkel iszonyatosan a php, vagy a többiek nagyon nyuszik, mert senki nem szól, hogy bármi is ne működne. Mingyá tesztelem, hátha elő tudom csalni. Türelem.
Brian2000-08-17-10:43:43#373
Des!
Ma megpróbáltam egy új kartit bejegyezni az anyakönyvbe.
Be is jegyezte, de hiába állítom a szervert Europ-ra nyitottként veszi fel.
Ez mér van??
AdminisztrátorTersius2000-08-16-23:26:25#372
Des, hat nemtom, szerintem singleben is baromi sok ertelme van, nem csak multiba :)
Mayan2000-08-16-23:16:41#371
Des: En is pont a zarojeles resz miatt gondoltam.
AdminisztrátorDes2000-08-16-22:29:25#370
Na, tegnap végre az életben másodszor is kipróbáltam a valkürt. Hoppá! Eddig miért nem szólt senki, hogy a valkür CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG multiplayeres skill? :)))

Hárman játszottunk, és a 2-es szintű valküröm mindig kibírta addig, amíg egyébként valamiért ki kellett mennem a városba :o Aztán egyedül maradtam, és fél perc alatt leverték mindig, hagytam is a francba...

Hát nem egyedüli játékban próbáltam régebben is? :) Nem is tetszett :)
AdminisztrátorTersius2000-08-16-21:33:10#369
Mayan : Szerintem a rang adasa jo igy, hat kerem, ne valtogassunk allandoan, hogy en most Lady vagyok, en most Dame, most Baroness, de most megint Lady :) Jatekban sem lehet kedvedre allitgatni, itt sem :)

(Halkan jegyzem meg, szerintem azert lesz baja meg az anyakonyv karbantartonak a napi 20 kerestol, hogy ize bocsi, megneztem mi az a rangadas, de most hogy lehet visszacsinalni? :)
Shakespeare2000-08-16-12:17:00#368
Üdv néktek, Amazonok!

A hírnökök elmondása szerint hétvégén egy újabb háromfős csapat indult el a Csavargók Táborából a LANkás dombok közé, hogy megtisztítsa a világot Diablo sötét seregeitől. Igor, a félelmetes barbár, fejszéje erejéről senki nem mesél, mert aki közelebbről megismerkedett vele, már nem maradt ideje rá; Robin, a bátor lovag, kardjától fejvesztetten menekülnek a legelvetemültebb szörnyek is; és ARTatLAN, az amazon, íjászok mestere.
Hősiesen küzdöttek egymás oldalán, s bár eleinte többször felülkerekedett bennük a nyerészkedés vágya, idővel belátták, hogy egymás segítésével többre mennek.
Így könnyedén birkóztak meg a legerősebb ellenfelekkel is, ocsmány bogarakkal, átkokat szóró halottébresztőkkel.
Legyőzték Andarielt, majd továbbutaztak Lut Gholein városába. Jelenleg az Elveszett Városban pihennek, erőt gyűjtenek a Viperák Szentélyébe való behatolásra.
A Fény legyen velük!
Mayan2000-08-16-10:56:54#367
Des: en is utalom otthagyni, normalon ilyen nem is fordult elo, de itt kb 3-5 perc volt, amig egyet leszedtem. Ice arrow nekem is viszonylag jol sebezte, de a mana eleg hamar elfogyott, italt meg nem akartam erre pazarolni. A legtobbet azert leszedtem, csak ugy ejfel korul rauntam, es ott mar csak azt szedtem le, ami nagyon utban volt (valkur nem jott tovabb).
AdminisztrátorDes2000-08-16-09:59:58#366
Mayan: én úgy emlékszem, sima fagyis vesszővel, meg normállal, amikor kifigyott a mana, elég hamar kivégeztem őket. Persze ott is lehet hagyni, de én szeretem akkurátusan kitakarítani a pályát. Irtózom a gondolattól is, hogy a mauzóleumban, egy sötét sarokban ott marad egy szétrúgatlan hordó, benne egy set cuccal :) Azt a koronát, amit most a 30-as eu-s karival hordok, egy szerencsétlen trapped soul adta. 57-es, 38 az élethez asszem, és még két sesist 20% körüli :)

Kereskedőházról beszéljünk a kalmárok utcájában :)
Galadriel2000-08-16-08:48:41#365
Mayan!

Én Tersius tanácsát követve, otthagytam azokat a vackokat. A kellemetlen az volt, amikor a Valkyr-om ottfelejtette magát mellettük, én meg már máshol jártam.
Mayan2000-08-16-08:35:03#364
Tegnapi jatek folyaman negy, azaz 4 darab + barbar skilles fegyvert talaltam! Ezekkel egyutt nighton mar osszesen 6 ilyet talaltam (es csak barbarosat)! Ezekbol 3 db +2 skilles volt, kozuluk ketto rare, igen jo sebzessel es plusszokkal. Ennek mind nagyon orulnek, ha barbarral jatszanek, de most amazonnal nyomulok!

Mikor kezd mukodni az a kereskedohaz? :) Biztos van egy par barbar, aki nagyon orulne ezeknek. Bar mar csak egy van meg, azt nem volt szivem eladni.

Latom mar mukodik a rang adasa. Tetszi, bar lehet hogy jobb lenne, ha radiobuttonokkal lehetne beallitani, hogy eppen mi a rangom.

Nighton az Arcane Sanctuaryban a lightningos oszlopokat hogyan nyirtatok ki? En 4-es valkurrel es 5-os magic arrow-al kb 3-5 percig kellett hogy lojek egyet, mire meghalt. Egy ido utan rauntam, es otthagytam oket, ahol lehetett.
AdminisztrátorDes2000-08-14-22:45:48#363
Húúúúú... hát ha most is aszondod, hogy nem, akkor nem tudom, mit csináltam volna :)))
Brian2000-08-14-21:27:58#362
Oksi müxik :))
AdminisztrátorDes2000-08-14-14:25:38#361
Brian: tégy még egy próbát :)
Galadriel2000-08-14-13:36:34#360
fenét Brian, csak irigykedik (mármint a progi):-)
AdminisztrátorDes2000-08-14-13:25:58#359
Grrrrr...
Brian2000-08-14-12:41:31#358
Megpróbáltam.
A karakter adatainak hibás....
Pikkel rám tuti:)
Brian2000-08-14-12:38:18#357
Nem azé írtam:))))))))))
Csak vicc volt!
AdminisztrátorDes2000-08-14-12:28:36#356
Brian, most próbáld meg beírni az igen nagyon hihetetlenül sok amazon szintedet :)
AdminisztrátorDes2000-08-14-10:34:30#355
Ne add fel, Brian!!! :)))
Még nincs kész, de csináljuk, szólunk, ha már működik.
Brian2000-08-14-10:13:02#354
Kezdem feladni a reményt az anyakönyvi módosítással kapcsolatban. Nem megy :(
Egyszerűen nem veszi be a gyomra a Clvl 73-at :))
EU szerveren valóban van lag, de legalább kreálni lehet és az idő nagy részében jáccható.
Indítottam egy barbárt is kíváncsiságból.
Galadriel2000-08-14-09:21:45#353
Des, akkor ezek szerint nem csak én űllok gyeszorán a gamble-val. Folyamatosan próbálkozom, aztán meglátjuk :-)

Viszont továbbra sem vagyok kibékülva a night-on található cuccokkal. Duriel is mit dob el? Na mit? Egy rare baltát.... amazonnak direkt hasznos... Act3 elején sikerült egy tűrhető övet beszereznem se előtte, se utána semmi. Ismét rájöttem egyébként, hogy nekem nem jön be a dzsungel, hála az égnek már Lower Kurastban vagyok, onnan már elviselhetőbb. Az eldugott templomokban viszont azok a tűzet rádborító varázslók... szembetaláltam magam egy unique ilyen vacakkal, meg egy unique baltás csajjal a csapatukkal együtt, eltartott egy darabig a dolog.
Na befejeztem a nyafoást :-)
AdminisztrátorDes2000-08-13-22:35:06#352
Galadriel, nem úgy kezdődik az accountod neve, hogy Des? :))) Akkor tudnék tippeket, miért nem ad jó cuccot a gamble.
Elkezdtem strigulázni. Ha van nálam 63 ezer, ami egy amulethez kell, akkor nem kínál amuletet. Ha nincs, feltétlenül van jameilánál amulet. Kíváncsi vagyok, meddig bírja a sorozatot. Amikor elkezdett gyanús lenni, akkor kezdtem húzogatni, most 7-nél járok. Persze általában nincs nálam annyi, mert az új szerver módi az a laglaglaglaglaglaglag, és a régi lagossághoz képest most abszolút nem naplózza, amit csinálok, és lag=halál.

Lassan hajlok azoknak a véleményére, akik kezdettől fogva f betűs szóval illették a Blizzardot a szerver miatt. Ez szerintem a Blizzard nagy-nagy lebőgése. Mert lehet ugye sajnálni őket, hogy ugye nem könnyű egy ilyen szervert üzemeltetni, meg nehéz tesztelni, meg blablabla, viszont ha jól tudom, játékot írni se könnyű, és azért szeretjük(tük?) a Blizzardot, mert nagyon jól csinálták. Nagyon pontosan tudták, mi a jó kompromisszum, mi az, ami a legtöbb embernek kell. Erre most itt ez az istenverte szerver, ami tökéletesen és teljesen alkalmatlan arra, hogy ezt a nagyszerű játékot rajta nyomjuk. Ez egy oltári nagy lebőgés.

Nem tudom, akik hc-t játszanak, ott is úgy megy vajon, hogy hoppá, egy kis lag, és kampec a mondjuk 50-es hc karinak?????
Lehet, hogy csak én vagyok kis naiv, de a csökött eszemmel el tudok képzelni egy órajel kommunikációt a gépem és a szerver között, amit ha nem kap meg a szerver, tudja belőle, hogy nem is tudtam semmit csinálni. De ez úgy látszik még csak nekem jutott eszembe. Vagy csak én vagyok olyan kis naiv, hogy ha csinálnak egy ilyen szervert, akkor azt jól kellene csinálni, vagy inkább nem csinálni, és akkor nem tesznek lóvá pár millió embert.
Adtunk rá időt. 2 hónapja kint van a játék, és egy szemernyit se jutottunk közelebb a megoldáshoz, legalábbis ezt a lag=halál című dolgot én nem nevezném annak.

Ez persze az eu szerverre vonatkozik, amin makacsul szeretnénk játszani, abban bízva, hogy ha működik, akkor ez lesz a kevésbé lagos. De úgy látszik, már sose fog működni.
AdminisztrátorTersius2000-08-13-20:31:47#351
Lehet. _Sokat_ kell gamblezni, hogy jo cuccot adjon :) Es nem a dragakat, hanem a kis olcso dolgokat. Tenyleg lehet jo dolgokat venni :) (mondjuk egyszer egy haveromnak akartam demonstralni, hogy igenis lehet mas targyat venni, nem csak keket, neki eddig csak az sikerult, elkoltottem az o karijank 240 000 penzet (az osszeset), es 15 targybol egyse volt nemkek.

Erre hazajottem, es az elso club amit vettem a sajat karimmal, az egy unique darab volt :)
Galadriel2000-08-13-19:03:36#350
Tersius köszi, pénz van, próbálkozom is, de még _egyetlen egyszer sem_ sikerült tisztességes tárgyat gambleznom... lehet, hoyg rossz sorozatot fogtam ki?
AdminisztrátorTersius2000-08-13-17:46:37#349
Galadriel: Gamblezzal, ha van penzed! En mar ket igen kellemes csizmat vettem, talalni viszont en sem talaltam soha jot.
Galadriel2000-08-13-16:29:30#348
Sssziasztok!

Kb negyed óra,4 halál (ebbol egy a saját hülyeségem volt) meg 5 tp elhasználása után csak legyaktam Durielt night-on, nekem már o a mumusom valszeg, pedig most nem is volt swap aurája :-)

Viszont rém bosszantó, hogy nem találok egy jó lábbelit, Act3 night-on és egy normális cuccot nem találtam még...
AdminisztrátorTersius2000-08-13-02:14:58#347
Szergo: Haaat, szerintem a visszatoltes mindenhol csit, szal eleg rossz megoldas :)

Amugy egyetertek Snyderrel, nekrokkal kapcsoaltban tobb infot kapsz a Nekro teremben, kereskedessel kapcsolatban pedig Kalmarok Utcaja :)

Amugy ha beleteszel kovet egy cuccba, azt mar ne mlehet kivanni.
Időben utolsó oldal Az időben ezt követő oldalJelenjen meg egy oldalon egyszerreAz időben ezt megelőző oldal Időben első oldal