Galadriel, nem úgy kezdődik az accountod neve, hogy Des? :))) Akkor tudnék tippeket, miért nem ad jó cuccot a gamble. Elkezdtem strigulázni. Ha van nálam 63 ezer, ami egy amulethez kell, akkor nem kínál amuletet. Ha nincs, feltétlenül van jameilánál amulet. Kíváncsi vagyok, meddig bírja a sorozatot. Amikor elkezdett gyanús lenni, akkor kezdtem húzogatni, most 7-nél járok. Persze általában nincs nálam annyi, mert az új szerver módi az a laglaglaglaglaglaglag, és a régi lagossághoz képest most abszolút nem naplózza, amit csinálok, és lag=halál. Lassan hajlok azoknak a véleményére, akik kezdettől fogva f betűs szóval illették a Blizzardot a szerver miatt. Ez szerintem a Blizzard nagy-nagy lebőgése. Mert lehet ugye sajnálni őket, hogy ugye nem könnyű egy ilyen szervert üzemeltetni, meg nehéz tesztelni, meg blablabla, viszont ha jól tudom, játékot írni se könnyű, és azért szeretjük(tük?) a Blizzardot, mert nagyon jól csinálták. Nagyon pontosan tudták, mi a jó kompromisszum, mi az, ami a legtöbb embernek kell. Erre most itt ez az istenverte szerver, ami tökéletesen és teljesen alkalmatlan arra, hogy ezt a nagyszerű játékot rajta nyomjuk. Ez egy oltári nagy lebőgés. Nem tudom, akik hc-t játszanak, ott is úgy megy vajon, hogy hoppá, egy kis lag, és kampec a mondjuk 50-es hc karinak????? Lehet, hogy csak én vagyok kis naiv, de a csökött eszemmel el tudok képzelni egy órajel kommunikációt a gépem és a szerver között, amit ha nem kap meg a szerver, tudja belőle, hogy nem is tudtam semmit csinálni. De ez úgy látszik még csak nekem jutott eszembe. Vagy csak én vagyok olyan kis naiv, hogy ha csinálnak egy ilyen szervert, akkor azt jól kellene csinálni, vagy inkább nem csinálni, és akkor nem tesznek lóvá pár millió embert. Adtunk rá időt. 2 hónapja kint van a játék, és egy szemernyit se jutottunk közelebb a megoldáshoz, legalábbis ezt a lag=halál című dolgot én nem nevezném annak. Ez persze az eu szerverre vonatkozik, amin makacsul szeretnénk játszani, abban bízva, hogy ha működik, akkor ez lesz a kevésbé lagos. De úgy látszik, már sose fog működni. |